You are here: Home » Mixer » Mixer obh Nordica

Mixer obh Nordica


En av de bästa uppfinningarna någonsin är väl ändå mixern som hjälper till att mixa ihop allt möjligt och besparar en timvis av jobb i köket. Det är många som har flera olika typer av mixers som finns på marknaden. Det finns både en vanliga matmixers med en bunke med knivar i botten och stavmixers som man kan använda till bland annat soppor och såser.

En favorit
Bland mångas favorit hör OBH Nordicas smoothie mixer. Alla OBH Nordicas mixers är dels prisvärda och de fungerar bra med en snygg och modern design som passar de flesta kök. Trots det så finns det en mixer som står ut mest av allt och det är smoothie mixern från OBH Nordica. Den har flaskor som man direkt mixar sina goda smoothisar i. Man pytsar i det man älskar och kör sedan i några sekunder. Man kan enkelt ta loss flaskan och ta med den när man är på väg till träningen eller som frukost till bussen. Det är helt perfekt detalj i livspusselet.

Favoritsmoothin
En riktigt god smoothie kan gör man på vanilj och kokosmjölk tillsammans med hallon. Det är en fantastiskt god och uppfriskande som dessutom är väldigt mättande. För många är mixern bland det sista de skulle byta ut i sina kök. Den är ett verktyg om kan användas dagligen till olika maträtter och det är en riktig tidsbesparare.

Chili
En annan del av OBH Nordicas sortiment är serien med Chili. Till Chili serien finns det mesta av köksmaskiner och färgen som är djupt röd och ger associationer till nymålade och välvårdade naglar. Mixern och de övriga maskinerna i chiliserien är otroligt snygga och läckra. Mixern är en riktig färgklick i köket med sin klara djupröda färg och mjuka runda form. Den är ett litet smycke för sig i köket.