You are here: Home » Mixer » Mixer bäst i test

Mixer bäst i test


Köket är en älskad plats i många hem. Att baka och laga är favoritsysselsättningarna för många här i livet. Något som alla kök borde ha är en riktigt bra mixer att mixa samman soppor, glasyrer och bakverk. Det finns en uppsjö av olika mixers och för att hitta den mixer som passar bäst är det enklast att läsa på sidor om vilken mixer som är bäst i test. Där kan man läsa vad de provat och vilken prestanda de har och du slipper göra jobbet själv.

Två olika sorter
Det finns två olika typer av mixers, dels finns det den som har ett kärl av plast, en bunke, där man placerar det som ska mixas. En vass kniv som snurrar i botten av kärlet slår sönder innehållet. Det finns även en stavmixer som är väldigt lätt att använda och enormt enkel att jobba med och tar nästan ingen plats i köket. Det kan vara svårt att bestämma sig för vilken typ av mixer man ska köpa då man ofta har behov av båda sorter. Den enda lösningen på detta är att köpa en av varje typ.

Soppor och såser
Soppa är en underskattad maträtt som är både enkel och billig. Med en stavmixer kan man enkelt mixa ihop de kokta grönsakerna till en slät och fin soppa som man reder av till perfekt konsistens. Gör man en soppa för en person använder man enkelt kärlet som följer med och som passar perfekt till stavmixern. Gör man en soppa för en person använder man enkelt kärlet som följer med och som passar perfekt till stavmixern. Om man däremot gör soppa till fler personer kan man använda mixern direkt nere i kastrullen. Sedan sköljer av mixern under rinnande ljummet vatten, mer än så behöver du inte göra.